top of page
E410F301-8C40-43CD-A5ED-9B39F4FB40F1_edited.jpg

Claudia


Voor mij is een droom uitgekomen om begeleiding en therapie te geven met behulp van natuur, paarden en honden. Als kind was ik al heel graag in de natuur. Met vriendinnen, paarden en honden bracht ik daar veel vrije tijd door. 
Tijdens mijn stage in 1995 op een verblijfsafdeling binnen de psychiatrie nam ik regelmatig mijn hond mee. Ik vond het mooi en indrukwekkend om te zien wat de positieve invloed was van mijn hond op de patiënten. Vanaf toen wist ik zeker dat ik dit in de toekomst wilde gaan combineren. Maar hoe wist ik nog niet. Na 20 jaar met heel veel plezier in de geestelijke gezondheidszorg te hebben gewerkt heb ik mijn passie voor natuur, liefde voor dieren en mensen en mijn werk-/levenservaring gecombineerd in mijn praktijk. 


Ik ben nieuwsgierig, open en niet oordelend in het contact. En geniet er iedere dag van om kinderen, jongeren en volwassenen stappen te zien zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. Soms op zoek naar veerkracht en balans of om leren om te gaan met lastige situaties. Ik hou er van om krachten te bundelen en werk met samen fijne collega's met verschillende expertises. Alle groepstrainingen verzorg ik samen met een collega Jessika Holl van Jes coaching met paardenkracht. 

Ik ben psychosociaal therapeut, sociotherapeut GGZ, equitherapeut en eigenaar van Praktijk in de Natuur.
De begeleiding en therapie die ik geef is gebaseerd op oplossingsgericht werken, Positieve Gezondheid, Yucelmethode, ACTyourway, Acceptance and Commitment Therapy (ACT). 

Wil je meer weten over mijn werkervaring en opleidingsachtergrond neem een kijkje op mijn LinkedIn profiel.

Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken neem contact met me op.

Ik loop graag een stukje mee op jouw pad!

Claudia: Over
bottom of page